9.4.2019 19:34

Στη φάκα των Λιμενικών της Χίου χασίς με προορισμό τη ΒΙ.ΑΛ. (vid)

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 26 και 29 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του Νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντός του οικείου λιμένα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Κ9, εντοπίστηκε ο 26χρονος να έχει στην κατοχή του δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους σαράντα δύο γραμμαρίων (42gr) η πρώτη και εξήντα γραμμαρίων και έξι δεκάτων του γραμμαρίου (60,6gr) η δεύτερη.

Ο ανωτέρω  ο προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ενώ παράλληλα  συνελήφθη και ο 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τον συνόδευε. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ