29.9.2020 13:58

Στα «ορεινά Θυμιανά» η Γιάννα Αγγελοπούλου

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης της προέδρου της επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου, από το οποίο εκτός των άλλων πληροφορηθήκαμε ότι θα κάνει μία στάση στα… «Ορεινά Θυμιανά».

Αναλυτικά

12:00:  Άφιξη και επίσκεψη στη Νέα Μονή, ένα από τα σπουδαιότερα Βυζαντινά Μνημεία της χώρας, χαρακτηρισμένο  από την Unesco ως «Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Στην είσοδο της Μονής την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» υποδέχονται: οι Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Ηγούμενος της Νέας Μονής Πανοσιολογιότατος π. Διονύσιος Παπανικολάου και ο Αντώνης Ζερβάκης. 

12:30: Αναχώρηση από τη Νέα Μονή

12:50-13:10:  Άφιξη στα Ορεινά Θυμιανά . Η κ. Αγγελοπούλου συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αντώνη Ζερβάκη, την  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μ.Παππά και την κ. Λ. Φιλιππάκη από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, επισκέπτεται χώρο με σχίνους, όπου ένας μαστιχοπαραγωγός  την ενημερώνει για τη διαδικασία συλλογής της μαστίχας.

Στο χώρο θα βρίσκονται και οι:

Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου κ. Γιώργος Τούμπος

Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου κ. Γιώργος Μισετζής

καθώς και ένας μαστιχοπαραγωγός

14:25: Άφιξη στο Δημαρχείο. Στην είσοδο την κ. Αγγελοπούλου υποδέχονται:

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χίου κ. Αντώνης Ζερβάκης

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Χίου κ. Μαριέττα Παππά

Ο Δήμαρχος Χίου κ κ. Σταμάτης Κάρμαντζης καλωσορίζει την κ. Αγγελοπούλου στο κεφαλόσκαλο και εισέρχονται μαζί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  Χίου

14:25-15:15: Συνάντηση-συζήτηση με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και Φορέων της Χίου, προσκεκλημένους του Δήμου Χίου

15:25: Αποχαιρετισμός

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ