2.6.2016 17:38

Στα γαλανά το Ίδρυμα Τσάκος

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ "ΠΙΝΕΛΙΑ" ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ REA-LLY? TEAM

Το γαλάζιο της θάλασσας, το μπλε του ουρανού, το λευκό από τα πανιά των πλοίων, μορφές σχέδια και μοτίβα ταιριασμένα και με τέτοιο τρόπο συνδυασμένα,  που να ταξιδεύουν το μάτι σε όλο το μήκος του τοίχου γύρω από το Ίδρυμα "Μ. Τσάκος".

Το μέχρι και πριν από μια εβδομάδα, άχρωμο τοιχίο, μεταμορφώθηκε χάρης στο ταλέντο  την έμπνευση και τη φαντασία της  του Π. Ξυνταριανού, του Μ. Κοπριτέλλη και της Ιουλίας Μακρή, που αποτελεί του νέο μέλος της ομάδας που γνώρισε στη Χίο την τέχνη του γκράφιτι.

Το ίδρυμα Τσάκος

Από την προηγούμενη Τετάρτη ξεκίνησαν να δουλεύουν στον τοίχο του Ιδρύματος "Μ Τσάκος', σε ένα θέμα που δεν μπορούσε να είναι κάτι άλλο παρά θαλασσινό και ταξιδιάρικο. Την Κυριακή ήταν όλα έτοιμα και ο τοίχος είχε αλλάξει όψη, ομορφαίνοντας και στολίζοντας όλο τον γύρω χώρο.

Τα παιδιά για ακόμη μια φορά είχαν κάνει τα... μαγικά τους συνδυάζοντας το βασικό που ήταν το μπλε. η θάλασσα με αφηρημένα σχέδια, μοτίβο κ.λπ.

"Είναι μια μίξη του γκράφιτι που βλέπουμε στους δρόμους και της τοιχογραφίας. Είναι αντιπροσωπευτικό της δουλειά που κάνουμε ως ομάδα, της Rea-lly? Team, στην οποία από φέτος είναι μέλος και η Ιουλία Μακρή" εξηγεί ο Π. Ξυνταριανός τα της έμπνευσης και του σχεδίου.

Το φετινό καλοκαίρι είναι η πρώτη δουλειά που ολοκληρώνουν ενώ βρίσκονται σε επαφές και με άλλους ιδιώτες για ανάλογες "επεμβάσεις".

Αυτές τις μέρες ο Πάρης Ξυνταριανός είναι στην Πάτρα όπου συμμετέχει στο ArtWalk 2, σε φεστιβάλ γκράφιτι που πραγματοποιείται γα δεύτερη χρονιά στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλη τη Ευρώπη κι αμέσως μετά όλη η ομάδα θα βρεί στη Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας σε άλλο ένα 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ