5.2.2014 11:17

Στα εξ’ ων συνετέθη;

• ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαστάσεις επιδημίας προσλαμβάνει η απροθυμία συμμετοχής στελεχών του συνδυασμού «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο» λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη Γιακαλή στη Χίο. Σειρά εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων ή υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης εκδηλώνουν την πρόθεση τους να μην συμμετάσχουν στις εκλογές, με το σοβαρό κίνδυνο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο να είναι αισθητά αποδυναμωμένο.

Στους ήδη γνωστούς Ντ. Στούπο και Γ. Μερούση (εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους) προστίθονται και η πρώην αντιπεριφερειάρχης Λ. Λύκου και ο Γ. Βασίλης, ενώ και στελέχη του συνδυασμού που δεν εξελέγησαν, όπως ο Αν. Λυπαρής, εκτιμούν ότι δεν τους δένει τίποτα με το ψηφοδέλτιο, ή άλλα, όπως ο Στρ. Γδύσης, θεωρούν ότι αποτελούν νέα υλικά και συμμετέχουν σε νέες δημοτικές κινήσεις.

Η διαρροή στελεχών στο «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο» προβληματίζει ιδιαίτερα το περιβάλλον Γανιάρη, καθώς ως τώρα δεν παρατηρείται ιδιαίτερη διάθεση πλαισίωσης από νέα πρόσωπα και σε συσχετισμό με τη δημοσκοπική κάμψη του ΠΑΣΟΚ αλλά και την έκρυθμη κατάσταση στο χώρο των μαστιχοπαραγωγών έχει σημάνει ήδη συναγερμό στο συνδυασμό, που βλέπει το ισχυρό χαρτί του να καίγεται και να απαιτείται άμεση πυροσβεστική παρέμβαση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ