23.2.2022 19:31

"Σήμερα αποδείχτηκε πολύ μεγάλος ο "βούρκος" του νησιού μας για να χωρέσει στα σχέδια τους"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Σήμερα η Χίος διατράνωσε το όχι στους σχεδιασμούς κατασκευής υπερδομής για πρόσφυγες και μετανάστες. Σήμερα αποδείχτηκε πολύ μεγάλος ο "βούρκος" του νησιού μας για να χωρέσει στα σχέδια τους.

Σήμερα οι Χιώτισσες και οι Χιώτες γέμισαν την πλατεία για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού από την μετατροπή του σε χώρο εγκλωβισμού.

Σήμερα όλοι μαζί από τη γεμάτη πλατεία και την κλειστή αγορά στείλαμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Κανένας σχεδιασμός δεν θα γίνει αποδεκτός ερήμην της τοπικής κοινωνίας, κανείς δεν θα αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Σήμερα πάνω από 2.500 Χιώτισσες και Χιώτες απαίτησαν να ακυρωθεί ο σχεδιασμός της κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει το νησί μας σε φυλακή για λογαριασμό της ΕΕ. Όλοι μαζί, ενωμένοι, αποδείξαμε προς κάθε κατεύθυνση ότι 200 χρόνια μετά τη σφαγή της Χίου, δεν θα επιτρέψουμε τους καταστροφικούς σχεδιασμούς. Θα είμαστε ενωμένοι, όπου και όποτε χρειαστεί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ