21.1.2022 14:52

Σημαντικό βήμα η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Χίου στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο αίτημα του ΕΚΑΒ Χίου για μεταφορά στο κέντρο της πόλης ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος, Σ. Κάρμαντζης σε συνεργασία με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, Ε. Κανταράκη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Κάρμαντζης, ανέφερε, ότι στόχος είναι να παραχωρηθεί ένας χώρος για γραμματειακή υποστήριξη μέσα στο Κ.Α.Π.Η. και εξωτερικά να  παραχωρηθεί χώρος για τα οχήματα του ΕΚΑΒ.

Ο συγκεκριμένος χώρος σύμφωνα με τον κ. Κάρμαντζη και Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου, Γ. Μανάρα ενδείκνυται και μένει μόνο σε εκκρεμότητα η έγκριση από την κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Στόχος της παραπάνω ενέργειας είναι το ΕΚΑΒ να κερδίσει πολύτιμο χρόνο έχοντας τη βάση του στην καρδιά της πόλης:

«Η έγνοια μας είναι ότι εάν το ΕΚΑΒ είναι στο κέντρο καταλαβαίνει κανείς πόσο χρόνο γλιτώνει και το συνεργείο του ΕΚΑΒ και οι άνθρωποι οι οποίοι αγωνίζονται στα διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ζωή».

Τέλος ευχαρίστησε τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ε. Κανταράκη αλλά και τους υγειονομικούς για την συνεργασία σε μια περίοδο που το νησί της Χίου δοκιμάζεται υγειονομικά.

 

 

 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ