29.11.2023 14:50

Σε 4 μήνες η έναρξη των εργασιών για τη νέα αίθουσα επιβατών του Τελωνείου Χίου - Βίντεο

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου των Ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων και τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Μυλωνάδη και τον Μανώλη Ψώρρα συναντηθήκαν με τον Πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Ζωάννο.

Μέχρι την συνάντηση υπήρχε διαρκής παρακολούθηση του στάδιου των μελετών από τον κ. Μυλωνάδη ο οποίος ενημερωνόταν από την μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσία κα Βάσια Δαλαβάγκα. Την περασμένη εβδομάδα η κυρία Δαλαβάγκα ενημέρωσε ότι το γραφείο μελετών με έδρα την Αθήνα που έχει αναλάβει την αρχιτεκτονική μελέτη και τα ηλεκτρομηχανολογικά (Η/Μ) έστειλε τα τεύχη προκήρυξης τα οποία είχαν πολλές ελλείψεις το οποίο θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στο μελλοντικό στάδιο όταν θα μπει ο εργολάβος.

 

Ο κ. Μυλωνάδης μία μέρα πριν την συνάντηση επισκέφθηκε το γραφείο στην Αθήνα ώστε να συναντήσει τον υπεύθυνο κ. Κυπραίο.

Ο κύριος Κυπραίος απουσίαζε οπότε ο κ. Μυλωνάδης ενημέρωσε την υπάλληλο που ήταν παρούσα για τον θεσμικό του ρόλο, την αναγκαιότητα να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ο κ. Κυπραίος. Το ίδιο το βράδυ ο κύριος Κυπραίος επικοινώνησε και ενημερώθηκε για το κατεπείγον του θέματος.

Υποσχέθηκε ότι σε 2-3 μέρες θα γίνουν όλες οι διορθώσεις. Στο ραντεβού με τον κύριο Ζωάννο η αντιπροσωπεία του Συλλόγου ήθελε καταρχήν να μάθει εάν έχουν πληρωθεί τα γραφεία ή όχι καθώς και πόσο καιρό θα πάρει από την στιγμή που θα οριστικοποιηθούν οι μελέτες το στάδιο της προκήρυξης της ανάθεσης και την έναρξη μετά των εργασιών. Ο κύριος Ζωάννος εκτίμησε 4 μήνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ