24.10.2013 17:37

Ψάξε- ψάξε δεν θα το βρεις

ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΙΟ

Άφαντα εδώ και 20 ημέρες παραμένουν τα κλειδιά από τα λουκέτα των πομπών της Δημόσιας Τηλεόρασης με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της νότιας Χίου, μετά την πρώτη ισχυρή νεροποντή στις αρχές Οκτωβρίου, να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το σήμα του δημόσιου τηλεοπτικού φορέα.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο χθες έπειτα από συνεχόμενες καταγγελίες πολιτών στον Δήμο Χίου που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των πομπών των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών.

Μετά την αλλαγή του καθεστώτος λειτουργίας της ΕΡΤ και την αναδιάρθρωση του προσωπικού κανένας δεν γνωρίζει ποιος έχει τα κλειδιά των πομπών με αποτέλεσμα η βλάβη να παραμένει αδιόρθωτη.

«Στείλαμε τον τεχνικό μας εκεί όμως βρήκε τα πάντα κλειδωμένα. Πήραμε Χίο, Μυτιλήνη, Αθήνα να ρωτήσουμε ποιος έχει τα κλειδιά και γενικά ποιος είναι υπεύθυνος και η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εμείς δεν μπορούμε να σπάσουμε τα κλειδιά του πομπού και να μπούμε ετσιθελικά μέσα, διότι θα υπάρξει δίωξη και κατά του Δήμου και κατά των υπαλλήλων του.

Επί του παρόντος η βλάβη έχει αποκατασταθεί μόνο στις κεραίες της Δ.Τ. στον Ανέμωνα που είναι εγκατεστημένες μαζί με αυτές των ιδιωτικών καναλιών και έτσι έχουμε πρόσβαση. Δυστυχώς για τις κεραίες του Θολοποταμίου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», είπε στον «π» ο Δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ