4.2.2014 14:26

Ψαλίδι, χαρτί και εγκαίνια!

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Εν μέσω φίλων, συγχωριανών και μη, συναδέλφων, αλλά κυρίως παιδιών, (των «ισχυρότερων πελατών»!), η Αγγελική Κωνσταντίνου, με την Ευαγγελία Τρύφωνα, έκαναν επίσημα το πρωινό της Κυριακής το νέο τους επαγγελματικό ξεκίνημα, στον γενέθλιο τόπο, την Καλλιμασιά, με το βιβλιοπωλείο-χαρτοπωλείο που ίδρυσαν στο τέλος του περασμένου χρόνου.

«Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί», είναι ο διακριτικός του τίτλος που υπονοεί όλα αυτά τα μικρά, οικονομικά και απίθανα στοιχεία για την παιδική, σχολική και όχι μόνο, δημιουργία.

Παράλληλα μια ικανοποιητική γκάμα σύγχρονων βιβλίων, ό,τι έχουν να επιδείξουν σήμερα όλοι οι γνωστοί εκδοτικοί οίκοι, έρχεται να συμπληρώσει το κενό, όσον αφορά τουλάχιστον την Καλλιμασιά και τα όμορα χωριά, την έλλειψη αγοράς βιβλίου, σε όλη την περιφερειακή Ελλάδα.

Από τη στήλη και την έκδοση, όλες οι εγκάρδιές ευχές και τα συγχαρητήρια, για την ευγενή και αναπτυξιακή συνάμα πρωτοβουλία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ