24.12.2015 11:39

Πρωτοχρονιά στη Χίο για εκατοντάδες Τούρκους

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Πρωτοχρονιάτικος προορισμός για εκατοντάδες Τούρκους θα είναι το νησί μας, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης να φτάνει στο 100%, με τα καταλύματα περιφερειακά της πόλης, στον Κάμπο και τον Καρφά, να... προσπορίζονται τα περισσεύματα της πόλης από την κίνηση της πρωτοχρονιάς

Δεδομένο κι από τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι οι Τούρκοι προτιμούν να φτάνουν στο νησί μας παραμονές πρωτοχρονιάς για μια ή το πολύ δυο διανυκτερεύσεις.

« Τα Χριστούγεννα η κίνηση είναι πεσμένη. Αντίθετα,  είναι πολύ αυξημένη για την Πρωτοχρονιά. Όλα τα καταλύματα της πόλης είναι γεμάτα και θα γεμίσουν περιφερειακά στον Κάμπο και στον Καρφά», δήλωσε στον «π», ο Γ. Συράκης υπεύθυνος του ξενοδοχείου Grecian Castle.

Ανάλογη η εικόνα και στο ξενοδοχείο «Χανδρής» με την πληρότητα για την Πρωτοχρονιά και την επόμενη μέρα να φτάνει και το 100%.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ