18.4.2021 19:56

Πρώτο μήνυμα σε Μηταράκη - Κυβέρνηση από το Λιμάνι της Χίου

Παγχιακή κινητοποίηση στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου 24/4

Σειρά δράσεων απέναντι στην αδιάλλακτη πολιτική κυβέρνησης και υπουργού μετανάστευσης για δημιουργία υπερδομής στη Χίο, διοργανώνει η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια του Βροντάδου, της Συκιάδας , της Λαγκάδας  και των Καρδαμύλων.

Επιτροπή και τοπικά συμβούλια διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 11:30 το πρωί στο κτίριο της Π.Ε. Χίου η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Politischios.gr, «αναλύοντας με τους προέδρους τα θέλω και τα πρέπει του Χιώτικου λαού και όχι των Ευρωπαίων συνεταίρων της κυβέρνησης και των εδώ φερέφωνων της πολιτικής τους που θέλουν να επιβάλλουν το σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου  σε υπερδομές  που θα μετατρέψουν  τα πανέμορφα  νησιά μας  σε φυλακές ψυχών για πάντα».

Κινητοποίηση στο λιμάνι της Χίου

Ακολούθως το προσεχές Σάββατο 24 Απρίλη στις 11:30 πμ  τοπικά συμβούλια και Επιτροπή διοργανώνουν ανθρώπινη «αλυσίδα» στο λιμάνι της Χίου καλώντας όλους τους Χιώτες να συμμετέχουν, τηρώντας τις αποστάσεις  και όλα τα μέτρα για την πανδημία.

«Διατρανώνουμε τη θέλησή μας προς την κυβέρνηση και του υπουργό της,  που χθες μας μίλησε εμμέσως πλην σαφώς   για νέα εισβολή των ΜΑΤ και των άλλων δυνάμεων καταστολής στο νησί μας , ότι  δεν πτοούμαστε και θα πράξουμε ξανά όλοι οι Χιώτες το χρέος μας στο Θόλος και όπου αλλού χρειαστεί ! Να μη ξεχνάμε  τα λόγια του Ρήγα Φεραίου, μιας και γιορτάζουμε τα 200 χρόνια απελευθέρωσης , οτι το πιο ιερό από όλα τα δίκαια  και το πιο  απαραίτητο από τα χρέη του λαού , είναι να αντιστέκεται  , απέναντι στη διοίκηση που βιάζει, αθετεί και καταφρονεί τον ίδιο και τα δικαιώματά του», αναφέρουν στην ανανκοίνωση.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ