25.4.2012 14:21

Προσπάθησαν να τον πνίξουν με το λουρί του σκύλου (ΑΚΟΥΣΤΕ)

• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΙΤΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ "Π"

Ένα απίστευτο περιστατικό για τα δεδομένα της Χίου, με θύμα έναν 65χρονο ηλικιωμένο από το Βαρβάσι, συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

Ο 65χρονος Ε.Π., μπαίνοντας στην οικεία του επί της οδού Ιωάννη Λορή 18, αντίκρισε δύο διαρρήκτες να έχουν κάνει φύλο και φτερό το σπίτι.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στον «π» ο γιος του, ο 65χρονος πρωτού προλάβει να αντιδράσει δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο πάτωμα.

Οι άγνωστοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού τον έδεσαν από το λαιμό με του λουρί του σκύλου με το οποίο προσπάθησαν να τον πνίξουν.

Ο άτυχος 65χρονος, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα δεμένος και αναίσθητος από την κόρη του, η οποία έντρομη κάλεσε την άμεση δράση.

Το θύμα της υπόθεσης, μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Σε ότι αφορά τους δράστες πήραν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ ενώ πήραν και πολλά χρυσαφικά μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ