8.1.2015 19:03

Προσοχή στους δρόμους

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Παγοδρόμιο  έγινε ο Παρθένης, από τη χαμηλή θερμοκρασία της νύχτας, η οποία στην πόλη της Χίου τις πρώτες πρωινές ώρες έφτασε και τους – 2 βαθμούς. Στην οδό Μαστρολεονάρδου, μπροστά στην αντιπροσωπεία της Yamaha το νερό στο γεφυράκι είχε γίνει γυαλί, με αποτέλεσμα να ανατραπούν πολλές μηχανές, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς των αναβατών του. Η Πυροσβεστική που κλήθηκε  έσπασε τους πάγους με τη ρίψη νερού και η τάξη αποκαταστάθηκε.

Χαλκειός

Με πάγο είχε καλυφθεί και το οδόστρωμα στον οδικό  κόμβο Χαλκειούς – Δαφνώνα –Αγ. Γεωργίου. Η Πυροσβεστική επενέβη προληπτικά και  αποκατάστησε τη βατότητα ρίχνοντας  αρκετό αλάτι.                                                                                          

Καρυές - Πελινναίο

Στην επαρχιακή οδό  Καρυών – Αγ. Μάρκου πάγωσαν σε μερικά σημεία τα νερά που ρέουν στο δρόμο  από υπερχειλισμένες  πηγές. Εκεί δεν υπήρξε ανάγκη αποκατάστασης της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Τα ίδια προβλήματα υπάρχουν καθημερινά όλο αυτό το διάστημα και στο οδικό δίκτυο των χωριών  γύρω από το Πελινναίο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν σε οδηγούς και πεζούς να είναι πολύ προσεκτικοί σε όλο το οδικό  αγροτικό  δίκτυο του νησιού και να μην εκτίθενται σε κινδύνους αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ