10.1.2015 19:15

Προσγειωμένες προσφορές

ΜΕ 3.500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ «QUALITY TASTE» ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

To μέτρο στα πλαίσια της λογικής επικράτησε κατά τη διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την επαναδημοπράτηση του κυλικείου του Νοσοκομείου Χίου. Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής πήραν μέρος μόλις δύο εταιρίες, μία χιώτικη και μία αθηναϊκών συμφερόντων, με την τελευταία να καταθέτει προσφορά 3.500 ευρώ και να ανακηρύσσεται ανάδοχος.

Πρόκειται για την εταιρεία «Quality Taste» που ειδικεύεται σε catering κι έχει αναλάβει τη λειτουργία του κυλικείου του αερολιμένα Χίου.

«Λογικό, αλλά κυρίως βιώσιμο», χαρακτήρισε το μίσθωμα ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης, εξηγώντας ότι εξ’ αρχής στόχος της διοίκησης ήταν ενοίκιο μεταξύ 3.500 – 4.000 ευρώ.

«Είναι μία τιμή που μπορεί να αντέξει ο μισθωτής. Πιο αυξημένο ποσό ίσως μας ανησυχούσε. Γενικά όμως είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε στον «π», ενώ συμπλήρωσε ότι το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα το πρακτικό της μίσθωσης θα έχει λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και ο ανάδοχος θα έχει εγκατασταθεί στο χώρο.

Σε ότι αφορά τη σύμβαση αυτή θα έχει ημερομηνία λήξης τον Φεβρουάριο του 2020.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ