10.1.2015 19:15

Προσγειωμένες προσφορές

ΜΕ 3.500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ «QUALITY TASTE» ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

To μέτρο στα πλαίσια της λογικής επικράτησε κατά τη διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την επαναδημοπράτηση του κυλικείου του Νοσοκομείου Χίου. Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής πήραν μέρος μόλις δύο εταιρίες, μία χιώτικη και μία αθηναϊκών συμφερόντων, με την τελευταία να καταθέτει προσφορά 3.500 ευρώ και να ανακηρύσσεται ανάδοχος.

Πρόκειται για την εταιρεία «Quality Taste» που ειδικεύεται σε catering κι έχει αναλάβει τη λειτουργία του κυλικείου του αερολιμένα Χίου.

«Λογικό, αλλά κυρίως βιώσιμο», χαρακτήρισε το μίσθωμα ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης, εξηγώντας ότι εξ’ αρχής στόχος της διοίκησης ήταν ενοίκιο μεταξύ 3.500 – 4.000 ευρώ.

«Είναι μία τιμή που μπορεί να αντέξει ο μισθωτής. Πιο αυξημένο ποσό ίσως μας ανησυχούσε. Γενικά όμως είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε στον «π», ενώ συμπλήρωσε ότι το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα το πρακτικό της μίσθωσης θα έχει λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και ο ανάδοχος θα έχει εγκατασταθεί στο χώρο.

Σε ότι αφορά τη σύμβαση αυτή θα έχει ημερομηνία λήξης τον Φεβρουάριο του 2020.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ