5.2.2014 11:26

Προπαρασκευαστικά μαθήματα στο Μουσικό

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ξεκινά η λειτουργία του Προγράμματος Μουσικής Προπαιδείας στο Μουσικό Σχολείο Χίου για το σχολικό έτος 2013-2014. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (Ε & ΣΤ τάξη Δημοτικού).
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακολουθούν μαθήματα οργάνων και θεωρίας μουσικής με καθηγητές του σχολείου. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου – Άγιοι Ανάργυροι Θυμιανών -, αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου (14:20-15:40). Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες των παιδιών. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν  στην Α’ τάξη του σχολείου στο σχολικό έτος 2014-2015.
Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με το «Διονυσιείον» Μουσικό Σχολείο Χίου στο τηλέφωνο 2271081360. Ταυτόχρονα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία τόσο της επιλογής μαθητών για την Α΄ τάξη Γυμνασίου, όσο και της μετεγγραφής - κατάταξης από άλλο Σχολείο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ