23.10.2013 11:26

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου

Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου 2013

Ώρα 7.30

Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της  πόλης και η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου θα περιέλθει τις οδούς της πόλης, παιανίζοντας θριαμβευτικά εμβατήρια.

Ώρα 10.15

Τέλεση Δοξολογίας στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικόλαο Χατζηχριστοδούλου, Δάσκαλο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Ώρα 11.00

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

Ώρα 11.30

Παρέλαση της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, των Αναπήρων  και Θυμάτων του Πολέμου, Πολεμιστών 1940-41, των μαθητών και μαθητριών Ά/θμιας Εκπαίδευσης, των Οδηγών και Προσκόπων, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών και μαθητριών ΄Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και αντιπροσωπευτικών τμημάτων του Στρατού και της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει δεξίωση από το Δήμο Χίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο, για τις Αρχές και το κοινό.

Ώρα 16.50

Υποστολή σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ και στρατιωτικού τιμητικού αγήματος.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Τετραήμερος γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης  πρωινής ώρας της 25ης , μέχρι και της δύσεως του ηλίου  της 28ης Οκτωβρίου. Φωταγώγηση όλων των Δημοτικών  και Δημοσίων καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Με την ευγενική τους φροντίδα ρυθμίζουν:

Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών τα σχετικά με τη Δοξολογία στο Ναό και την επιμνημόσυνη δέηση, η 96 ΑΔΤΕ τη συμμετοχή του Στρατού στις εορταστικές εκδηλώσεις, η Αστυνομική Δ/νση την τάξη και το Τμήμα Αθλητικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου τα σχετικά με την παρέλαση των πολιτικών τμημάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ