Κοινωνία

5/3/15 16:41

τελ. ενημ.: 5/3/15 16:41

Πρεσ...άρει ο Αντιδήμαρχος [ΗΧΟΣ]

ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Γ. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ

Να μην ρίχνουν ογκώδη απορρίμματα και αδρανή υλικά οικοδομών  στα μεγάλα  πρες κοντέινερ οικιακών απορριμμάτων, παρακαλεί τους δημότες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπελέγρης σε άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει φιλότιμο εκεί που δεν υπάρχει.

Το βράδυ της Τρίτης το πλήρωμα του απορριμματοφόρου αποκομιδής βρήκε μέσα στο μηχάνημα  της  οδού Φιλίππου Πασπάτη στην παλιά Λαχαναγορά, ένα μεγάλο ξύλο κόντρα πλακέ, αδρανή υλικά οικοδομής και  είδη υγιεινής.

Πολύτιμα εργαλεία

«Από τύχη δεν έπαθε σοβαρές βλάβες. Η επισκευή του πρες κοντέινερ κοστίζει πολύ ακριβά.  Αυτά τα  κοντέινερ είναι πολύτιμα για την υπηρεσία, επειδή η μεγάλη χωρητικότητα τους επιτρέπει  στα απορριμματοφόρα να  πραγματοποιούν λιγότερα δρομολόγια».

Κάδοι ανοικτού τύπου

Οι δημότες μπορούν να μεταφέρουν και να τοποθετούν δωρεάν τα απορρίμματα αυτών των κατηγοριών, στους δύο  μεγάλους ανοικτούς κάδους που έχει εγκαταστήσει ο δήμος στη νέα ιχθυόσκαλα και στο δημοτικό οικόπεδο της οδού Ιωάννη Χρήστου, πίσω από το αεροδρόμιο.                                                             

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση