Κοινωνία

10/5/19 13:14

τελ. ενημ.: 10/5/19 13:15

Πολιτικό σόου με σκάλες και πανό από τους «αγανακτισμένους» της Λαγκάδας

Αυτή τη φορά το σενάριο περιελάμβανε τη στοχοποίηση του κυβερνητικού βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη αλλά και του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Στάθη, με θεαματικό μάλιστα τρόπο.

Με σαφέστατο πλέον σκοπό την πολιτική στοχοποίηση προσώπων, παραμονή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, μερίδα κατοίκων της Λαγκάδας προσκείμενη στο ΚΚΕ και στη Λαϊκή Ενότητα, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας με προορισμό τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, ώστε να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη, από την πλευρά της κυβέρνησης δεν έχει υπάρξει κάποια ενέργεια προς την κατεύθυνση της άμεσης διακοπής εργασιών.

Όταν οι «αγανακτισμένοι», διαπίστωσαν ότι στα γραφεία δεν υπήρχε κανείς, τοποθέτησαν σκάλα με την οποία ανέβηκαν στο μπαλκόνι των γραφείων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, υψώνοντας πανό με το σύνθημα: «Η άδεια να ανακληθεί στην πράξη, η Λαγκάδα σας καλεί στην τάξη».

Ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία προς το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Στάθη, προσπαθώντας να εκμαιεύσουν κάποια δέσμευση από ένα τοπικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, χωρίς καμία αρμοδιότητα.

Ερωτηματικά

Η συγκεκριμένη πάντως τακτική, προκαλεί σημαντικά ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί, αντί οι κάτοικοι να ζητήσουν την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία προέβλεπε άμεση προσφυγή στο Σ.τ.Ε., κάτι που θα οδηγούσε και σε άμεση διακοπή των εργασιών, ξεχνούν (;) τα όσα οι ίδιοι ζήτησαν στρεφόμενοι κατά προσώπων που ουδέποτε ενεπλάκησαν στην υπόθεση αδειοδότησης της μονάδας καύσης βιορευστών.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση