24.11.2016 12:29

Ποια αυτοκίνητα έχουν σειρά…

ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ελεύθερος κυκλοφορεί πάλι ανάμεσα μας ο32χρονος Γ.Μ.  κάτοικος Κοφινά   δράστης της  φθοράς τζαμιών σε τριάντα τέσσερα αυτοκίνητα. Το ερωτηματικό είναι που, πότε και ποιών τα αυτοκίνητα θα σπάσει στη συνέχεια. Μετά τη δεύτερη σύλληψη του για τις φθορές τεσσάρων αυτοκινήτων στο Βαρβάσι, το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χίου τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών χωρίς αναστολή  αλλά άσκησε έφεση και είναι ελεύθερος αφού δεν κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση του.                                                                                                                                                                          Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα  είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση  δύο ετών με τριετή αναστολή για πρόκληση φθορών σε 30  αυτοκίνητα στον Κοφινά, την Αγ. Άννα Καπέλα και τις Εργατικές κατοικίες Μπουρνιά.

Τι θα γίνει;  

Ο κόσμος δυσανασχετεί με την αντιμετώπιση του και αναρωτιέται πως και γιατί δεν κρίνεται επικίνδυνος και προφυλακιστέος  ένας κατά συρροή δράστης διακεκριμένων φθορών. Οι κρίνοντες που δεν τον έκριναν προφυλακιστέο, μπορούν να σκεφτούν τι θα γίνει αν κάποιος ιδιοκτήτης  συμπλακεί  μαζί του όταν θα τον πιάσει επ’ αυτοφώρω να σπάει το αυτοκίνητο του; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κριθεί προφυλακιστέος και να  νοιώσει ασφαλής ο κόσμος;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ