28.6.2012 13:46

To... πλυσταριό του Ομήρου

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ ΜΕΤΕΤΡΑΨΑΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ

 
Το τελευταίο διάστημα περισσεύουν στον τοπικό τύπο τα δυσμενή σχόλια για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, με τελευταία και την ανακοίνωση του συνδυασμού της Λαϊκής συσπείρωσης.
Μέσα στα πολλά ζητήματα καθαριότητας, αποδομών στην παραλία και στη γύρω περιοχή κ.λπ,  μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τελευταία και σε καθημερινή βάση η Δασκαλόπετρα έχει μετατραπεί από ομάδα τσιγγάνων σε... πλυσταριό!
Όπως αναφέρουν, κάθε μεσημέρι περισσότερα από τρία φορτηγά και αυτοκίνητα τύπου βαν καταφθάνουν στο λιμανάκι της Δασκαλόπετρας, εκεί όπου υπάρχει δημοτική βρύση με νερό και... βάζουν μπουγάδα, απλώνοντας μάλιστα και τα ρούχα τους και περιμένοντας μέχρι να στεγνώσουν.
Είναι κι αυτή άλλη μια εικόνα της καθημερινότητας, δεν αντιλέμε, αλλά καλό θα ήταν να γίνονταν έστω κάποιες συστάσεις από τη δημοτική αστυνομία στους ρομά, ή να υποδεικνύονταν από τη δημοτική αρχή ένας άλλος χώρος όπου θα μπορούν να επιδοθούν σε αυτή την ασχολία αφήνοντας την τουριστική Δασκαλόπετρα να έχει μόνο τις βάρκες της και την πέτρα του Ομήρου κι όχι ρούχα άσπρα και χρωματιστά απλωμένα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ