15.4.2016 10:45

Πληρώνεις ψάρια που δεν παράγγειλες!

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ

Ένα νέο τρόπο εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών έχουν βρει οι «καλοθελητές» στο νησί μας. Σύμφωνα με καταγγελίες, μία ξανθιά κυρία χτυπάει τα κουδούνια σπιτιών , κυρίως οικογενειών με μικρά παιδιά τα οποία προσέχουν γιαγιάδες λέγοντας τους ότι έφερε τα ψάρια που είχαν παραγγείλει από τα Καρδάμυλα, απαιτώντας την πληρωμή τους. «Μου χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και ανοίγοντας είδα μπροστά μου μια ξανθιά κυρία με κοντά μαλλιά που κρατούσε μία τσάντα. Μου είπε ότι περιέχει ψάρια από τα Καρδάμυλα που είχαν παραγγείλει τα παιδιά και έπρεπε να τα πληρώσω.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα παιδιά μου που ήταν στην δουλειά, δεν κατέστη δυνατό και τελικά μου ζήτησε 55 ευρώ όπου και της έδωσα. Φυσικά αργότερα μιλώντας με τους γονείς του μωρού διαπίστωσα ότι είχα εξαπατηθεί και από ότι μου είπαν η συγκεκριμένη κυρία έχει εμφανιστεί ξανά στην πολυκατοικία εξαπατώντας με τον ίδιο τρόπο και άλλους πολίτες», ανέφερε στον «π» η καταγγέλλουσα Τ.Μ..

Σε επικοινωνία μας με την Ασφάλεια Χίου, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες καταγγελίες πολιτών για το θέμα, ωστόσο όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση απαιτείται προσοχή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ