2.7.2014 9:27

Πλήρης ικανοποίηση στους Χιώτες οδοντιάτρους για το συνέδριο

ΤΟ 2Ο ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΗΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες τάσεις στην Κλινική Οδοντιατρική», υπό την άψογη διοργάνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου και την ενεργό συμμετοχή των Οδοντιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, Λέσβου και Σάμου. Στις 28 & 29 Ιουνίου, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, παρακολουθήσαμε ένα από τα αρτιότερα περιφερειακά επιστημονικά συνέδρια, η επιτυχία του οποίου στηρίχθηκε στην πλούσια θεματολογία του, στην συντονισμένη δράση της Οργανωτικής Επιτροπής, στην μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων από όλη την Ελλάδα και στους καταξιωμένους Καθηγητές Οδοντιατρικής που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιστημονική εγκυρότητά του.    

Στο 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο ο Οδοντίατρος, έχοντας στη διάθεσή του ένα πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα, αποκόμισε πολύπλευρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση στα πιο καίρια γνωστικά αντικείμενα της Κλινικής Οδοντιατρικής. Μέσα από τις εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, τις προφορικές ανακοινώσεις των Οδοντιάτρων-Μελών των Συλλόγων του Ανατολικού Αιγαίου και την εμπορική έκθεση των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου μας, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της Οδοντιατρικής επιστήμης και απόλαυσαν ένα διήμερο που συνδύαζε την επιστημονική κατάρτιση με τις ολιγοήμερες διακοπές στο όμορφο νησί μας. 

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ευχαριστεί θερμά τα Μέλη του Συλλόγου μας που στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους το Συνέδριό μας και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που ταξίδεψαν από την υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, ελπίζοντας ότι η μεστή και υπεύθυνη ενημέρωση που αποκόμισαν, η ευχάριστη διαμονή και οι καλές αναμνήσεις τους, θα αποτελέσουν την επιβεβαίωση της επιτυχίας του νεοσύστατου αυτού θεσμού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ