7.2.2017 10:57

Πήγε στην κηδεία του γιου της κι επιστρέφοντας είδε το σπίτι της γεμάτο μετανάστες

Ένα ακόμα περιστατικό διάρρηξης με θύμα μία 90χρονη ηλικιωμένη που κατοικεί στο Κάστρο, καλείται να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Χίου.

Η άτυχη 90χρονη, σύμφωνα με τους γείτονες, απουσίαζε στην Αθήνα για λίγες ημέρες προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του γιου της. Επιστρέφοντας στη Χίο το πρωί της Τρίτης αντίκρισε την είσοδο του σπιτιού της ανοιχτή και μέσα σε αυτό, σύμφωνα με τους ίδιους, να υπάρχουν μετανάστες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία της μετέτρεψαν το σπίτι σε… ξενοδοχείο.

«Τα κρεβάτια ήταν χρησιμοποιημένα και τα συρτάρια της κουζίνας ήταν όλα ανοιχτά. Όταν η 90χρονη κάλεσε σε βοήθεια αμέσως οι μετανάστες τράπηκαν σε φυγή. Όταν ήρθε η Αστυνομία οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν. Μέσα σε λίγη ώρα διαπιστώθηκε ότι εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι είχε παραβιαστεί και διπλανό οίκημα το οποίο για χρόνια παραμένει κλειστό», δήλωσαν στον «π» αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Από την πλευρά της πάντως η Αστυνομία δηλώνει επιφυλακτική λέγοντας ότι πιθανόν να πρόκειται για μία απλή διάρρηξη ενώ δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης. «Οι Αστυνομικοί έψαξαν ακόμα και στις στέγες των σπιτιών χωρίς να διαπιστώσουν κάτι», δήλωσε Αστυνομικό Στέλεχος στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ