17.12.2015 15:15

Το παρεμπόριο καλά κρατεί [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

Εντατικοποίηση των ελέγχων στα σημεία όπου ανθεί το παρεμπόριο, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, ζητά με επιστολή του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου Ανδρέα Δαμίρη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης.

Όπως ανέφερε τηλεφωνικά στον «π» ο τελευταίος, το Επιμελητήριο έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών από μέλη του αναφορικά με την έξαρση του φαινομένου της δραστηριοποίησης πλανόδιων μικροπωλητών,  κυρίως στα σημεία συνάθροισης των προσφύγων.

«Το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες αυξάνονται διαρκώς. Αυτό το οποίο ζητάμε από τον κόσμο είναι μόλις εντοπίζει τέτοια φαινόμενα είτε να ειδοποιεί το Επιμελητήριο είτε την Αστυνομία», δήλωσε ο ίδιος, ζητώντας ταυτόχρονα από την Αστυνομία να εντείνει τους ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί ποιοι από αυτούς διαθέτους τις απαιτούμενες από τον νόμο άδειες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ