8.2.2017 21:14

Παραλάμβανε ναρκωτικά με τη μεταφορική και συνελήφθη

Πακέτο περίμενε με μεταφορική 35χρονος συμπολίτης μας. Ένα πακέτο που περιείχε 1.085 γραμμάρια χασίς και που θα διοχετεύονταν στην ντόπια αγορά, για να καταρριφθεί και η τελευταία αυταπάτη ότι η μάστιγα των ναρκωτικών στη νεολαία του νησιού επλήγη τελειωτικά με τη σύλληψη των Λόκος.

Εντοπίστηκε, σήμερα σε μεταφορική εταιρεία στη Χίο, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, δέμα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους 1.085 γραμμαρίων περίπου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρέλαβε το δέμα από τη μεταφορική εταιρεία και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου, κατασχέθηκαν.   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ