15.4.2016 10:08

"Παραιτηθείτε κ. Κάρμαντζη"

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ, Ο Β. ΠΟΥΛΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Θέμα χρόνου ήταν, μετά τους αυτοδιοικητικούς, τις παρατάξεις και τα κόμματα, να εκδηλωθούν αντιδράσεις αναφορικά με τη δήλωση Στ. Κάρμαντζη για του Τούρκους και στο επίπεδο τωνε παγγελματιών.

Την παραίτηση του Στ. Κάρμαντζη ζητά με άρθρο του με τίτλο "Παραιτηθείτε κ. Κάρμαντζη"  ο επαγγελματίας στον τουριστικό κλάδο Β. Πούλος.

 

Η επιστολή          

"Από τη θέση του..... ιδιοκτήτη τουριστικού καταστήματος, που με πολύ κόπο και αγωνία καταφέρνω να το κρατάω ανοιχτό, θα συμβούλευα τον κ. Κάρμαντζη να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ, μήπως και καταφέρει να πάει μπροστά επιτέλους αυτός ο τόπος.

 Με ανοιχτό το στόμα διάβασα χθες το παραλήρημά του, απόψεις τις οποίες θα μπορούσε να συζητήσει στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, αλλά όχι να τις αναρτήσει στο λογαριασμό του με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη και του πρώην «από σπόντα» βουλευτή  και να κάνει ένα ολόκληρο νησί ανάστατο.

΄Εχει καταλάβει ακόμα τι ζημιά έκανε;  Σχεδόν δημιούργησε εθνικό ζήτημα. Αυτός ήταν άραγε ο σκοπός του;  Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;

΄Οταν τα τσάρτερ από την Ευρώπη ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, όταν τα κρουαζιερόπλοια λόγω έλλειψης υποδομών αλλά και λόγω του προσφυγικού βγάζουν  τη Χίο από το χάρτη, οι Τούρκοι τουρίστες είναι οι μόνοι που δίνουν μια οικονομική ανάσα στο νησί.

Από τη θέση (έμμισθη πάντα) που λέει ότι κατέχει ο κ. Κάρμαντζης, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του. Εμείς οι επαγγελματίες της Χίου για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, τους χρειαζόμαστε όλους εκείνους που ΑΥΤΟΣ αποκαλεί ύπουλους, άθλιους, βάρβαρους, απολίτιστους και πολλά ακόμα ακατονόμαστα. Με λάθος παράταξη μάλλον κατέβηκε στις εκλογές. ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ λοιπόν γιατί μόνο ζημιά κάνει στον τόπο.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κι όλοι εσείς που δεν είστε άξιοι να προασπίσετε τα συμφέροντα του χιώτικου λαού.

κ. Δήμαρχε και κ.κ. της αντιπολίτευσης της περιφερειακής ενότητας, δεν θα έπρεπε να έχετε συγκαλέσει ένα έκτακτο συμβούλιο για να συντονίσετε τις ενέργειές σας ώστε «να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα»;

κ. Μηταράκη που είναι η ανακοίνωσή σας ότι καταδικάζετε αυτό το γεγονός;

κ. Μιχαηλίδη δεν θα έπρεπε να έχετε καλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας;

Και βέβαια δε θα αναφερθώ στο Επιμελητήριο το οποίο λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση και όλη την ημέρα της Παρασκευής τηρούσε σιγή ιχθύος.

 Οι μόνες ανακοινώσεις που βγαίνουν γρήγορα και συντονισμένα από το επιμελήτηριο και τον εμπορικό σύλλογο είναι αυτές που καλούν τα μέλη τους να μην ανοίξουν τις 7 Κυριακές το χρόνο.

Η διαμαρτυρία μας ενάντια στο εθνικιστικό παραλήρημα του κ.Κάρμαντζη πρέπει να είναι ηχηρή, να ακουστεί απέναντι στη γειτονική Τουρκία, όπως δυνατά ακούστηκε και το έκτρωμα που δημοσίευσε".

                                                                   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ