25.11.2020 19:05

Παγκόσμια θλίψη από τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου Diego Maradona

Θλίψη και ανατριχίλα έχει σκορπίσει σε όλο τον πλανήτη, αφού ο Ντιεγκίτο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών! Την σπαρακτική είδηση αυτή μετέδωσαν τα αργεντίνικα Μέσα Clarin και Οle τονίζοντας πως ο Θεός υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες, εκεί όπου βρισκόταν για την ανάρρωση έπειτα από τη σοβαρή επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του Νοεμβρίου ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο ενώ οκτώ μέρες μετά την εγχείριση, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν για να συνέχιζε σπίτι την ανάρρωσή του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ