15.2.2021 8:40

Παγχιακή αυτοκινητοπομπή ενάντια στη νέα δομή

Οι Χιώτες δίνουν ραντεβού στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Χίου

Κάλεσμα για παγχιακή αυτοκινητοπομπή από τις 18:00 έως τις 20:00, ως πρώτη αντίδραση ενάντια «στην επιχειρούμενη ψήφιση από τη Δημοτική αρχή επιλογής χώρου δημιουργίας υπερδομής πάνω στη Χιο και συγκεκριμένα στη θέση Μπαμπακιες  στο Αιπος», διοργανώνει η Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου.

«Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να δώσουν δυναμικό παρών στην αυτοκινητοπομπή ειρηνικής διαμαρτυρίας  σεβόμενοι τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας και τις ισχύουσες διαταξεις μετακίνησης και προφύλαξης από την πανδημία.  Η αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από όλα τα χωριά της Χίου στις 5.30 και θα καταλήξει στις 6  μπροστά πίσω και γύρω  από το οικοδομικό πολύγωνο Δημαρχείο Χίου -Εργατικό κέντρο -Σούδα -ΟΤΕ-Δημαρχείο.

Εξαιτίας των πιθανών κακών καιρικών συνθηκών  αλλά και προφύλαξης απο την πανδημία θα παραμείνουμε μέσα στα αυτοκίνητα μας», αναφέρει στο κάλεσμά της τη Συντονιστική Επιτροπή.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Facebook Live του politischios.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ