9.10.2021 11:17

Όταν οι μικροί αναλαμβάνουν δράση…

Ένα «χέρι βοηθείας» από το 11ο Νηπιαγωγείο Χίου

Η Δι.Α.Νο.Χ Α.Ε. συγχαίρει το 11ο Νηπιαγωγείο Χίου για τον καθαρισμό της παραλίας του Κονταρίου και τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Helmepa  στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας δράσης.

Με την εποπτεία και την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, οι μικροί μαθητές συνέλεξαν τα απορρίμματα και εν συνεχεία τα διαχώρισαν στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, τους οποίους προμήθευσε και τοποθέτησε στο εν λόγω νηπιαγωγείο η ΔΙΑΝΟΧ, όπως επίσης και σε όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του νησιού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο θερμές είναι και οι ευχαριστίες προς τη διευθύντρια του 11ου Νηπιαγωγείου Χίου, κ. Πόπη Ποριώτη, για την ανάληψη της πρωτοβουλίας, καθώς τέτοιου είδους δράσεις εμπλέκουν δημιουργικά τους μαθητές της προσχολικής εκπαίδευσης, ευαισθητοποιώντας τους αναφορικά με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Δι.Α.Νο.Χ Α.Ε. τέλος, επισημαίνει ότι στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε δύναμη και μέσο όλες τις δράσεις με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα για τον τόπο μας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Tags: ΔΙΑΝΟΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ