10.2.2021 15:34

Οι οικοδόμοι της Χίου στηρίζουν το "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο

Μια πολύ σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο από το σωματείο οικοδόμων δείχνει την πραγματική συμπαράσταση των σκληρά εργαζόμενων στους εργάτες της πρώτης γραμμής.

Με ανακοίνωση του το Νοσοκομείο Χίου ευχαριστεί για αυτή την προσφορά:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σωματείο Οικοδόμων Χίου «Άγιος Ιωάννης» για την ιδιαιτέρως σημαντική δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησαν, τη Δευτέρα 08-02-2021, προς το Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την έμπρακτη στήριξη στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 στο Νησί μας".

Ο πρόεδρος του σωματείου, Μιχάλης Τσακός σε δηλώσεις του στον «π» επεσήμανε πως η προσφορά είναι και για τον χιώτικο λαό και η συγκέντρωση του ποσού είχε ξεκινήσει ήδη από τα τέλη καλοκαιριού.

Ευχάριστη είναι και η είδηση  ότι θα ακολουθήσουν και μελλοντικά και άλλες προσπάθειες για την ενίσχυση του Νοσοκομείου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ