18.3.2020 20:00

Ο πρώην διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Δημόκριτος Ζερβάκης στο τιμόνι της Εθνικής Φρουράς Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Μιλώντας κατά την τελετή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε ότι «κατόπιν αποφάσεως του Υπουργικού Συμβουλίου αναλαμβάνετε τα καθήκοντα του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, καλούμενος να υπηρετήσετε αυτήν την καθ’ όλα υψηλή αποστολή της περιφρούρησης και προάσπισης της κατεχόμενής μας πατρίδας.

Η απόφαση του διορισμού σας εδράστηκε στην άρτια κατάρτιση και τις γνώσεις που κατέχετε, την πολύχρονη και διακεκριμένη υπηρεσία και παρουσία σας τόσο στις Ένοπλες Ελληνικές Δυνάμεις όσο και με αποστολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφετε για το πολύπαθο νησί μας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ