2.12.2013 11:39

Ο Αλέξανδρος Μπελλές στο Σταυρό του Νότου

Μία παράσταση με τη δύναμη του rock και την ψυχή του έντεχνου παρουσίασε, σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία, στις 7 του περασμένου Νοέμβρη στο Σταυρό του Νότου, παράσταση που επαναλαμβάνει την προσεχή Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώροι στις 22.00.
Οι φίλοι και οι θαυμαστές του «δωρικού» ερμηνευτή από τη Χίο, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε ένα νέο, ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο συνθέτουν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του, με τίτλο «Σαν Έρθεις», αλλά και διασκευές έργων μεγάλων Ελλήνων συνθετών σαν τους Γ. Μαρκόπουλο, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκο, Δ. Σαββόπουλο ή Θ. Μικρούτσικο.
Το πρόγραμμα του σταθερά ανερχόμενου Αλέξανδρου περιέχει ακούσματα σε μονοπάτια της folk ελληνικής μουσικής με νέο ήχο, rock ενορχήστρωση και φωνές ηλεκτρικές.
Μαζί του εμφανίζονται πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί και η Αντιγόνη Μπασακάρου που με την αφοπλιστική ερμηνεία της στοχεύει στην καρδιά των τραγουδιών.
Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – Αθήνα. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109226975 και η ιστοσελίδα www.stn.gr.
Έναρξη: 22.00 και Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ