16.9.2020 10:29

Ν. Νύκτας - Γ. Αμέντας: «Προέχει η ασφάλεια των μαθητών»

Κοινή δήλωση Νίκου Νύκτα, Δημοτικού Συμβούλου της ΣυμμαΧίας Αξιών, Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και Γιώργου Αμέντα, μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας

Η Δημοτική Αρχή και μετά από δική μας προτροπή έκανε πολύ σωστά να προμηθευτεί μάσκες για τους μαθητές. Όμως για ένα τόσο λεπτό ζήτημα, που έχει να κάνει με την υγιεινή και ασφάλεια μικρών παιδιών, θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. 

Οι μάσκες δεν έχουν πιστοποίηση όπως οι προδιαγραφές του Υπουργείου ορίζουν. Το έλασμα βγαίνει από το ύφασμα και γίνεται επικίνδυνο για τους μικρούς μαθητές. 

Η ΚΕΔΕ είχε πει ότι θα στείλει μάσκες αλλά ακόμα τίποτα. Να θυμίσουμε ότι τα τάμπλετ των μαθητών, δεν τα προμηθεύτηκε ποτέ ο Δήμος, γιατί θα τα έστελνε η...κυβέρνηση και δεν έπρεπε να βιαστούμε. 

Μήπως τελικά η επικοινωνιακή πολιτική προέχει για την σημερινή Δημοτική Αρχή και όχι η ουσία; Ποιος ευθύνεται για αυτή την αστοχία; Ποιες οι επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ