14.4.2016 10:58

Ν. Μηταράκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ή δεν θέλει την επέκταση του αεροδρομίου»

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Χίου Εμμανουήλ Βουρνούς στον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για το θέμα του αεροδρομίου, ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ  Νότης Μηταράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η παρέμβαση του Δημάρχου Χίου κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και εκφράζει την αγωνία όλων μας γι΄ αυτό το σημαντικό έργο που θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Μετά από αρκετούς μήνες εσωτερικών αναζητήσεων και αντιφατικών δηλώσεων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είχε διαβεβαιώσει ότι θα ξεκινήσει την υλοποίηση του. Στην πράξη όμως δεν κάνει τίποτα. Υποσχέθηκαν το ήσσονος σημασίας έργο για τη διαμόρφωση και περίφραξη της απαλλοτριωθείσας έκτασης βόρεια του αεροδρομίου. Όμως, ούτε καν αυτό δεν προχωρά.

Όλα είναι κολλημένα και η  έλλειψη πολιτικής βούλησης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα χρειάζονται καθαρές κουβέντες: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ή δεν θέλει την επέκταση του αεροδρομίου;»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ