29.7.2014 12:02

«Μονόδρομος η πολιτική ανατροπή»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΝΕΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

Για αναξιοπιστία και λογική μεσολαβήσεων με αφορμή την υποβάθμιση των σχολείων των Νενήτων και της Καλλιμασιάς παρά τις διαβεβαιώσεις των τοπικών βουλευτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου που μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Όταν η συνολική πολιτική της κυβέρνησης είναι μείωση των εξόδων του δημοσίου με συρρίκνωση, συνεχή υποβάθμιση και κατάργηση των υπηρεσιών του-σχολεία ,δημόσια ιατρική, κοινωνικές υπηρεσίες- είναι μάταιο να περιμένει κάποιος από αυτούς που ψηφίζουν όλα τα παραπάνω να μας γλιτώσουν τοπικά. Αυτοί φυσικά  δεν μπορούν αλλά και εμείς δεν πρέπει να θέλουμε τέτοιες «εξυπηρετήσεις» που μεταθέτουν το πρόβλημα στο διπλανό χωριό ή νησί. Και γιατί δεν είναι δίκαιο αλλά και γιατί όπως, τώρα αποδεικνύεται, μπορεί να μην γίνει το «χατήρι» σε  εμάς αλλά κάπου αλλού

Η λύση δεν είναι αυτή.

Η σωστή απάντηση είναι η απομόνωση αυτής της λογικής των «ρουσφετιών» και η συνολική πολιτική ανατροπή. Η ανατροπή αυτής της πολιτικής. Με αγώνες συνεχείς και επίμονους χωρίς αυταπάτες για μια συνολικά άλλη πολιτική που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών  και στην ευημερία μας».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ