19.6.2020 17:33

Μία μεγάλη αγκαλιά Δήμος Χίου και ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. για τα Α.με.Α

Τα πλαστικά καπάκια χάρισαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη μικρή Αλεξάνδρα

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο 3.000 ευρώ αγοράστηκε από το πρόγραμμα συλλογής και αξιοποίηση των πλαστικών καπακιών που υλοποιούν από κοινού τα τελευταία χρόνια η ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. με τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία.

Πρόκειται για το 4ο κατά σειρά αμαξίδιο, αυτή τη φορά με αποδέκτρια τη μικρή Αλεξάνδρα, με την οικογένειά της να ευχαριστεί τους εμπλεκόμενους φορείς για τη δωρεά αλλά και να απευθύνει κάλεσμα για ενίσχυση της συγκεκριμένης δράσης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 12 τόνοι καπακιών τα οποία αξιοποιούνται για τέτοιους σκοπούς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ Φώτης Γιαννίρης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εταιρεία θα καταφέρει σύντομα να καθιερώσει και δεύτερη δωρεά αμαξιδίου μέσα σε ένα χρόνο ενώ η Σοφία Μιχάλα, επεσήμανε τον κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντικό σκοπό της συγκεκριμένης δράσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ