16.3.2016 13:17

Μετά τη διαφωνία, μαζεύουν και τρόφιμα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΕΒΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Την αντίθεση της με την επιλογή της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου, να "στοχοποιήσει" χωρίς εξαιρέσεις όλους όσους προσφέρουν εθελοντικά για την παρασκευή φαγητού στους πρόσφυγες" καταδεικνύει και εμπράκτως η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Χίου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων που θα διανεμηθούν στους εθελοντές.

 

Συγκεκριμένα η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου καλεί τους επαγγελματίες της Χίου να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων (φακές, ρύζι, σάλτσες, μπαχαρικά, λάδι, ξύδι, κρουασάν, μπισκότα) και ειδών ατομικής υγιεινής(μωρομάντηλα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κ.α).

Tα προσφερόμενα αγαθά θα διατεθούν στους Χιώτες εθελοντές, στην Κοινωνική Κουζίνα, στους Αλληλέγγυους Χίου και στην Πρωτοβουλία των Κατοίκων της Αγίας Ερμιόνης, που παρασκευάζουν και προσφέρουν φαγητό, σε εθελοντική βάση, στα πλαίσια της κοινωνική κουζίνας.

Σημείο συλλογής των τροφίμων και των ειδών ατομικής υγιεινής θα είναι το κτίριο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν στην οδό Μιχαήλ Λιβανού 52 (λίγα μέτρα πριν το ζαχαροπλαστείο Αmandier, με κατεύθυνση από την πόλη προς την ΔΟΥ Χίου)από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 9:00 το πρωί έως στις 13:00 το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ