6.2.2021 11:32

Μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή, ξεκάθαρο μήνυμα

«Ούτε στο Θόλος, ούτε πουθενά» το μήνυμα εκατοντάδων Χιωτών ενάντια τους σχεδιασμούς για νέα δομή

Την πρώτη οργανωμένη αντίδραση των Χιωτών ενάντια στα σχέδια για νέα δομή, μετά τα γεγονότα του περσινού Φεβρουαρίου, ένιωσαν Κυβέρνηση και Υπουργός Μετανάστευσης, στο πλαίσιο της μεγαλειώδους αυτοκινητοπομπής, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι από τα Καρδάμυλα, τη Λαγκάδα, τη Συκιάδα και τον Βροντάδο.

Η αυτοκινητοπομπή μήκους άνω των 2 χιλιομέτρων, ξεκίνησε στις 9 και 30 το πρωί από τη Συκιάδα και κατέληξε, συνεχώς ενισχυόμενη από κόσμο στις 10:15 στην πόλη της Χίου.

Οι συμμετέχοντες με μαύρες σημαίες και συνθήματα, δήλωσαν την αντίθεσή τους στη δημιουργία δομής όχι μόνο στο Θόλος αλλά γενικά πάνω στη Χίο, απαιτώντας να αποσυνδεθεί το κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ. από τον σχεδιασμό για νέα δομή και να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ