23.4.2012 13:59

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου (150ΦΩΤΟ+Βίντεο)

Με στρατιωτική μεγαλοπρέπεια παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου εορτάστηκε σήμερα και στη Χίο η ημέρα του Στατού Ξηράς και του προστάτη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Οι εκδηλώσεις που είχαν επίκεντρο την έδρα της 96ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο «Γκιάλα», ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία, συνεχίστηκαν με κατάθεση στεφάνων ενώ στο τέλος οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία, να περιηγηθούν στα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν τα Σώματα του Στρατού Ξηράς.

Στην λαμπρή τελετή που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Χίου Κ. Μουσουρούλης, η αντιπεριφερειάρχης Λ. Λύκου, ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης, ο αντιδήμαρχος Κ. Μούνδρος, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κ. Τριαντάφυλλος, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Στ. Κάρματζης, καθώς και πλήθος οπλιτών και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων αλλά και απλοί πολίτες.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ