1.3.2022 18:03

Με δίκαιες διαδικασίες η κλήρωση 2.000 δενδρυλλίων μαστίχας (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμα χρόνου να γίνει νόμος η εκλογή των αντιπροσώπων από τις Γενικές Συνελεύσεις

Συνολικά 2.000 πιστοποιημένα δενδρύλλια μαστίχας από το φυτώρια τηε Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, θα μοιραστούν σε 200 τυχερούς μαστιχοπαραγωγούς, όπως αποφάσισε, με κλήρωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών.

Στην παραπάνω ενέργεια, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών, Γιώργος Τούμπος, ο οποίος, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο κληρώθηκαν οι «τυχεροί» μαστιχοπαραγωγοί διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι, όλοι οι μαστιχοπαραγωγοί  θα λάβουν σε βάθος χρόνου δενδρύλλια μαστίχας.

Τέλος, ο κ. Τούμπος, αναφέρθηκε και στην Εισηγητική Έκθεση η οποία αφορά την τροποποίηση του νόμου για την εκλογή των αντιπροσώπων:

«Είναι έτοιμη η εισηγητική έκθεση για την τροπολογία η οποία αφορά τις εκλογές αντιπροσώπων. Μας στάλθηκε εχθές από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και νομίζω ότι πάρα πολύ γρήγορα αυτό θα γίνει νόμος του κράτους και θα λυθεί το πρόβλημα το οποίο μας είχε απασχολήσει τις προηγούμενες εβδομάδες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ