4.2.2017 11:38

Με 42 ευρώ έφτιαξε τη ζωή του!

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ

Με ένα δελτίο των 42 ευρώ κέρδισε 300.000 ευρώ ο Χιώτης μοναδικός νικητής της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ της περασμένης Τετάρτης 1ης Φεβρουάριου. Ο τυχερός  της κλήρωσης πρέπει να έχει παραλάβει ήδη τα κέρδη του,  αφού την ίδια μέρα πήγε αυτοπροσώπως  στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Γ. Γιούργαλη – Δ. Πλουμή στην οδό Νεωρείων αρ. 29 όπου είχε καταθέσει το δελτίο. Πήρε τις  οδηγίες και στη συνέχεια απευθύνθηκε στα κεντρικά του Οργανισμού τα οποία  αποδίδουν τα μεγάλα κέρδη στους νικητές.

«Μας πήρε τηλέφωνο και μας ειδοποίησε ότι έρχεται. Μέχρι να έλθει,  όποιο πελάτη έμπαινε τον ρωτούσαμε «είστε ο τυχερός;» και ετοιμαζόμαστε να τον συγχαρούμε», δηλώνει ο Γιώργος Γιούργαλης

Η ταυτότητα του νικητή δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί, το μόνο που πληροφορηθήκαμε είναι ότι τα χρήματα έπιασαν τόπο γιατί πήγαν σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ