2.6.2016 23:24

Μαγιό από το SECRET

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι εμφανίσεις στην παραλία μόνο στην τύχη δεν πρέπει να αφεθούν.  Το μαγιό, είναι κυρίαρχο ρούχο αξεσουάρ όπως θέλετε ονομάστε το για το καλοκαίρι. Εκείνο που χρειάζεστε για τις σωστές αγορές είναι χρόνος για να δοκιμάσετε πολλά και διαφορετικά και έναν καθρέφτη που λέει μόνο την αλήθεια, μόνο έτσι θα αγοράσετε το ιδανικό μαγιό για τις δικές σας αναλογίες. Ένα τέτοιος "καθρέφτης" είναι το έμπειρο μάτι της Ειρήνης Κρεατσούλα.

Το Secret

Το κατάστημα Secret της Ειρήνης Κρεατσούλα, λειτουργεί από το 1988 που βρίσκεται επί της οδού Βουπάλου 14 στον πεζόδρομο Βασιλειάδη. Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα, (γυναικεία- ανδρικά), πυτζάμες κάλτσες καλσόν, μαγιό και Beachwear από αναγνωρισμένες εταιρείες όπως η Triumph, Sloggi, Calvin Klein,Luna, Lida, Wonderbra, Dim Paris, HELEN, Palco  και πολλές άλλες.

Εταιρείες όπως Triumph, Calvin Clein, Lida Luceri, Miss Crool, KAYAK, Solono, Susa, είναι μερικές μόνο από την τεράστια ποικιλία που θα βρείτε στο κατάστημα.

 Μαγιό που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους καθώς η Ειρήνη  έχει φροντίσει να υπάρχει ποικιλία σε μαγιό για μεγάλα μεγέθη και μεγάλες cups στο σουτιέν όπως D, E, F, cup.Φυσικά δεν λείπουν και τα σούπερ ενισχυμένα για τα πιο μικρά νούμερα.

Η Ειρήνη σας προτείνει τις super τάσεις φέτος στα μαγιό για να έχετε ξεχωριστή εμφάνιση.

Ολόσωμα μαγιό

1. Ολόσωμο με διαφάνειες Lucero

Το ολόσωμα μαγιό έχουν φέτος την τιμητική τους. Με διαφάνειες κοψίματα, στράπλες ή με τιράντες. μονόχρωμα ή με έντονα Prints τα ολόσωμα μαγιό είναι το απόλυτο must  του καλοκαιριού.

Ψηλόμεσα μαγιό- Retro και High waisred

2. Ψηλόμεσα bikini , Lida lingerie

Αναβίωση της δεκαετίας του 1940-1950 με τη vintage και συντηρητική γραμμή τους που καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα θηλυκή.

Στράπλες και πάλι στράπλες

 Strapless μαγιω Lida lingerie

Είτε σε ολόσωμο είτε σε μπικίνι. Είναι απαραίτητο καθώς προσφέρει ελευθερία κινήσεων απαλλαγμένα από δεσίματα και φυσικά είναι η τέλεια λύση για μαύρισμα χωρίς σημάδια.

Με κορδόνια Lace- up  

Ολόσωμο με κορδόνια Solano

Αυτή τη σεζόν τα κορδόνια έχουν γίνει λεπτά και πηγαίνουν παντού, από παπούτσια μέχρι  ρούχα, τώρα υπάρχουν και στα μαγιό σε όλες τις εκδοχές, μπικίνι ή ολόσωμο, αρκεί να είναι στολισμένο με κορδόνια.

Crop top

Calvin Klein (αριστερά), Σολανο (δεξιά)

Το μαγιό που μοιάζει με Crop top. Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του70. Όλες οι εταιρείες έχουν τουλάχιστον ένα τέτοιο σχέδιο άλλες σε αθλητικό στιλ και άλλες στην πιο σέξι εκδοχή.

Πλεκτά μαγιό ή με δαντέλα

Miss croll

Είτε μονόχρωμα είτε με πριντς, ήρθαν για να μείνουν και είναι μια τάση που εντυπωσίασε τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή.

BOHO  και Ethnic διάθεση

Lida lingerie

Μαγιό στολισμένα με κρόσσια βολάν και πον- πον.  Κυριαρχούν τα έθνικ, Floral και folklore.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ