24.2.2021 17:25

Ξεσηκώνονται Συκιάδα, Λαγκάδα και Βροντάδος για το Θόλος

Νέα αυτοκινητοπομπή στο κέντρο της πόλης της Χίου ως απάντηση στα ανεδαφικά σχέδια Κυβέρνησης και Υπουργού

Μετά την θετική-πλην απαράδεκτη- απόφαση, του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, στο αίτημα του Υπουργείου Μετανάστευσης , με στόχο την δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή «Παχύ -Θόλος», τα Τοπικά Συμβούλια Συκιαδας -Λαγκάδας -Βρονταδου προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση για το Θόλος στις 9 το πρωί του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον θα προχωρήσουν στο κλείσιμο της επαρχιακής οδού Χίου- Καρδαμύλων από τις 09:30 έως τις 10:30 και ακολούθως από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσουν αυτοκινητοπομπή προς το κέντρο της πόλης.

«Καλούμε όλους τους Χιώτες να μας συμπαρασταθούν, να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης  για φυλακές της ΕΕ! Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο του αγώνα», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι πρόεδροι των 3 Τοπικών Συμβουλίων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Tags: Θόλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ