5.2.2021 11:21

Ξεκάθαρο «όχι» των Βρονταδούσων της Αττικής σε νέα δομή

Την ανησυχία αλλά και την αντίθεσή της στη δημιουργία νέας δομής όχι μόνο στο Θόλο αλλά οπουδήποτε αλλού στο νησί, εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή της η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής.

Σε αυτή σημειώνει:

Η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής (Ε.Β.ΑΤ.), εκφράζει την ανησυχία, τον προβληματισμό, τη λύπη και την αντίθεσή της στην απόφαση του Υπουργείου, για τη δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή Άκρα Παχύ στο Θόλος και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία στο νησί μας. Στηρίζουμε το Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου και την Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών Χίου στους αγώνες τους ενάντια στις αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Χιώτικης κοινωνίας!

Στο μείζον αυτό θέμα που είναι για εμάς υψίστης εθνικής, κοινωνικής, ιστορικής και οικονομικής σημασίας, παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και ξεκαθαρίζουμε ότι οι ακριτικές περιοχές πρέπει να εξαιρεθούν από τον σχεδιασμό δημιουργίας δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ