3.2.2014 14:04

Κουβέρτες για την Κεφαλονιά

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ

Συντρέχει τους Κεφαλλονίτες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν και στις δοκιμασίες στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν λόγω των χτυπημάτων του εγκέλαδου, η Μητρόπολη της Χίου.
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Μητροπολίτου κ. Μάρκου με την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, η Ιερά Μητρόπολη Χίου θα συμπαρασταθεί άμεσα στην πληγείσα από τον σεισμό Κεφαλονιά συγκεντρώνοντας κουβέρτες, που είναι απολύτως απαραίτητες λόγω των καιρικών συνθηκών.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να παραδίδουν τις κουβέρτες στις ενορίες τους ή άμεσα στην Ιματιοθήκη της Αγάπης στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Κλειδους Βροντάδου, η οποία εκτάκτως θα είναι για το σκοπό αυτό ανοιχτή την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 9:30 -12•30 και 16:00- 18:00

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ