24.6.2016 15:22

Κοινωνικό οδοντιατρείο και φαρμακείο από την «Κιβωτό του Αιγαίου»

Στα πλαίσια  των πρωτοβουλιών και των δράσεων που αναπτύσσει η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου για τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης  που αφορά ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της τοπικής κοινωνίας με ανήλικα τέκνα, προχώρησε στην ίδρυση κοινωνικού οδοντιατρείου και κοινωνικού φαρμακείου τα οποία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις εν λόγω οικογένειες παράλληλα με την εξυπηρέτηση των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Η προσπάθεια αυτή υλοποιείται με την ευγενική συνδρομή του οδοντιατρικού και φαρμακευτικού συλλόγου Χίου των οποίων τα μέλη θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους  και στους οποίους η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου απευθύνει τα θερμά της ευχαριστήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για ημέρες και ώρες λειτουργίας στο τηλέφωνο του γραφείου της κοινωνικής υπηρεσίας :22710-81953

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ