6.11.2012 16:53

Κλείνουν την ΕΤΑΧ για 48ώρες

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Εξώδικη προαναγγελία απεργίας για την Πέμπτη και την Παρασκευή για την ΕΤΑΧ απέστειλε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Χίο προς τη διοίκηση της εταιρίας με κύριο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους.
Στην εξώδικη διαμαρτυρία το Ε.Κ. Χίου αναφέρει:
 
"Προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΤΑΧ ΑΑΕ ΟΤΑ, που εδρεύει στη Χίο και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο , κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη ή τον εκάστοτε αναπληρωτή του.
Σας γνωστοποιούμε και προαναγγέλλουμε ότι η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χίου αποφάσισε στη συνεδρίαση της 25ης Οκτωβρίου 2012 την κήρυξη και πραγματοποίηση προειδοποιητικής 48ωρης απεργίας την 8η και 9η Νοεμβρίου 2012 στην ανώνυμη εταιρεία ΕΤΑΧ ΑΑΕ ΟΤΑ με τα παρακάτω αιτήματα:
Σύμφωνα με την από 22/10/2012 «Εξώδικη-Δήλωση-Πρόσκληση και Διαμαρτυρία» που σας επιδόθηκε από τους εργαζόμενους της παραπάνω επιχείρησης, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και την εξεύρεση πόρων για την έγκαιρη μηνιαία καταβολή των μισθών.
Το παρόν να επιδοθεί προς όλους όσους αυτή απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ