2.12.2020 17:13

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από το εργαστήρι του Π.Σ. ΑμεΑ

Φωτογραφία: Facebook - Εργαστήρι ΑΜΕΑ Μπομπονιέρες Χίος

Ο Παγχιακός σύλλογος Α.μεΑ. και το Εργαστήρι» του αύριο 3η Δεκέμβρη 2020, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα για τα άτομα με Αναπηρία, υποδέχονται με χαμόγελο και αισιοδοξία την Ημέρα αυτή και ανάβουν τα λαμπάκια, για να φωτίσουν το δύσβατο μονοπάτι της «αναπηρίας» σαν απάντηση στις δύσκολες ημέρες που βιώνουν καθημερινά!! 

Στο «Εργαστήρι» του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, τα παιδιά με αναπηρία ετοίμασαν, όπως κάθε χρόνο, καλόγουστα δωράκια, ρόδια, κουμπαράδες, ημερολόγια, γούρια, για να συνοδεύσουμε τις ευχές μας προς τους αγαπημένους μας, φίλους και συγγενείς, τις Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!! 

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, το περίπτερο θα λειτουργεί μόνο σαν εκθεσιακός χώρος, ενώ όσοι θέλουν να αγοράσουν κάποιο από τα έργα μας, πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, στο τηλ. 22710 24194 ή στο mail ameachio@otenet.gr και στη σελίδα του Εργαστηρίου στο facebook Εργαστήρι ΑΜΕΑ Μπομπονιέρες Χίος

Με τις αγορές σας μας βοηθάτε στη διατήρηση της λειτουργίας του «Εργαστηρίου» μας. Αναλαμβάνουμε επίσης την παράδοση των παραγγελιών σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε! 

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας θα παρουσιάσουμε τα έργα μας αύριο 3η Δεκέμβρη και ώρα 11.00 το πρωί, στο περίπτερο του Π.Σ.Α.μεΑ. στην Πλατεία Βουνακίου. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ