3.11.2020 14:30

Καθολική αποδοχή της μάσκας από τους πολίτες της Χίου

Θετική αντίδραση από τους κατοίκους, που θεώρησαν ότι η Κυβέρνηση άργησε να εφαρμόσει αυστηρότερα μέτρα

Ευρεία αποδοχή από την πλειονότητα των κατοίκων της Χίου, είχαν τα νέα μέτρα που εφάρμοσε και στη Χίο η κυβέρνηση, με κυριότερο από αυτά την υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Η κεντρική αγορά της πόλης λειτουργούσε κανονικά και οι πολίτες πραγματοποίησαν τις αγορές τους τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

Μάλιστα στην κεντρική πλατεία υπήρχαν και Αστυνομικοί οι οποίοι φορώντας πολιτικά επόπτευαν την τήρηση των μέτρων και βεβαίωναν παραβάσεις στους πολίτες που δεν συμμορφώνονταν με αυτά.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, περιπολικό της Αστυνομίας με μεγάφωνο ζητούσε από τους πολίτες να μην συνωστίζονται, να φορούν μάσκα και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι περισσότεροι πολίτες δήλωσαν ότι, συμφωνούν με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης αναφέροντας μάλιστα πως η τήρηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή ενός δεύτερου «lockdown».

Τέλος οι καταστηματάρχες συνεχίζουν να τηρούν τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης καθώς υπάρχει έντονα ο φόβος λουκέτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ