8.4.2019 15:44

Κατέληξε η 65χρονη που βρέθηκε αιμόφυρτη στην Καλλιμασιά

Αποκλείστηκε από τον ιατροδικαστή η εγκληματική ενέργεια ενώ η Αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία που να παραπέμπουν σε τροχαίο ατύχημα

Την τελευταίας της πνοή άφησε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείου Χίου η 65χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Λυμπούση, που το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε αιμόφυρτη σε δρόμο της Καλλιμασιάς.

Ο πρώτος διερχόμενος από το σημείο ήταν ο ιατρό Γιώργος Σαρρής που ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο. Ωστόσο τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται όταν οι ιατροί διαπίστωσαν βαρύ τραύμα στο κρανίο, κάτι που πιστοποίησε και ο ιατροδικαστής, δημιουργώντας ερωτηματικά για το αν προηγήθηκε κάποια εγκληματική ενέργεια ή κάποιο τροχαίο με θύμα την 65χρονη.

Δεν υπάρχουν στοιχεία

Η συνεργασία Αστυνομίας και Ιατροδικαστή απέκλεισε μερικές ώρες αργότερα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με αποτέλεσμα να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τροχαίου ατυχήματος.

«Στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα αυτοκίνητο. Όμως αποκλείουμε και το ενδεχόμενο τροχαίου από δίκυκλο καθώς ο δρόμος ήταν πεντακάθαρος και δεν υπήρξε ούτε ένα στοιχείο που να πιστοποιεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε και οι ίδιοι οι γείτονες δεν κατέθεσαν ότι είδαν ή άκουσαν κάτι που να παραπέμπει στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο», ανέφερε στον «π» στέλεχος της Α.Δ. Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ